Algemene informatie

PDS is uw adres voor kwalitatieve opleidingen op het gebied van:

  • Applicatie Repackaging & MSI setup Authoring. PDS is sinds 1998 HET kennis & opleidings centrum op het gebied van packaging&installatie in de Benelux. Als officiële Benelux trainings partner van Flexera Software & Raynet is ons team nauw betrokken bij de ontwikkeling van de trainings programma's en bijbehorende certificering voor zowel AdminStudio, InstallShield als Raypack oplossingen.
  • Repackaging certificering. Flexera Software & Raynet training partners over de hele wereld gebruiken de door PDS ontwikkelde www.crtfy.com portal om regionaal studenten te certificeren op Basis repackaging, AdminStudio & Raynet kennis in de eigen taal. Dit certificaat (ieder geslaagde student onvangt een uniek URL) is de wereldwijde standaard voor Flexera Software en Raynet om kwalitatieve consultants met haar software te laten werken bij eindgebruikers. Voor eindgebruikers een onafhankelijk bewijs van kunde van de betrokken consultant en zekerheid dat applicatie packaging door een getrainde professional wordt uitgevoerd.
  • IT Pro Speakers Training met docenten van wereldfaam zoals Sami Laiho, Jeff Wouters, Johan Arwidmark, Tim Mangan, Kent Agerlund en Paula Januszkiewicz. Deze absolute toppers op hun vakgebied zijn voor de Benelux regio verbonden aan PDS zodat u regelmatig deze unieke kennis rechtstreeks van de bron kunt betrekken. Kijk op het opleidingschema wanneer ze de Benelux bezoeken en schrijf snel in. Vol = vol.

Onze repackaging & MSI trainingen worden gegeven door uiterst ervaren PDS sr. trainers met minimaal 10 jaar ervaring op hun vakgebied. Wanneer ze niet voor de klas staan, assisteren ze relaties met consultancy, support, project support en high-end packaging vraagstukken. Onze trainers kunnen veel implementatie vragen en praktijk cases gericht en correct behandelen.

De training omschrijvingen zijn in de engelse taal omdat we het officiële curriculum van Flexera Software, Raynet, en iedere ITPro-Speaker hanteren.

De openbare lessen in Culemborg worden, op onze buitenlandse (engelstalige) docenten na, doorgaans in de nederlandse taal gegeven. Locatie cursussen kunnen in het nederlands, duits en engels verzorgd worden.

De trainingsruimtes zijn voorzien van state-of-the-art systemen welke helemaal vooraf zijn ingericht en op de betreffende training zijn afgestemd.  

Gedurende de trainingsdagen wordt er gezorgd voor gratis koffie, thee en frisdrank. Tussen de middag is er een lunchpauze met verse broodjes naar eigen keuze. De lunch is in het trainingsbedrag inbegrepen.